top of page
iStock-918353032_edited.jpg

Over uw ervaren senior Legal HR-Advisor/Payrollmanager C+consult

Doorgedreven expertise en werklust

Wilt u met mij in zee gaan, dan is het maar normaal dat ik u iets vertel over mijn persoon en mijn skills.

Mijn naam is Catherine De Block en ik ben een enthousiaste en bekwame senior Legal HR- en payrollmanager. Na jarenlang gewerkt te hebben binnen human resources, ga ik nu aan de slag op freelancebasis. Ik beschik daarvoor over de nodige bagage, namelijk meer dan 20 jaar ervaring en nog steeds dezelfde passie voor human resources. In al die tijd had ik afwisselend coördinerende en adviserende rollen, was ik coach, projectleider of een combinatie van alles. Tegelijk bleef ik altijd 100 % operationeel inzetbaar. Die drive en expertise heeft me veel gelukkige en tevreden klanten opgeleverd.

C+ Consult, Kruibeke
foto tine2_edited.jpg

Het juiste DNA voor de job

De job van Senior Legal Advisor/ Payrollmanager vergt inzicht in een bedrijf. Ook een grote flexibiliteit om samen te werken en communicatieve vaardigheden om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Het is een functie die heel wat kwaliteiten vereist op menselijk en zakelijk gebied: luisterbereidheid en betrokkenheid bij de mensen en hun werk, analytisch en rationeel meedenken over de strategische en commerciële koers van het bedrijf, creatief naar oplossingen zoeken op het gebied van de organisatorische structuur, bedrijfscommunicatie, peoplemanagement, timemanagement en zoveel meer.

De steeds wisselende context vraagt dus een groot aanpassingsvermogen. Maar dat is voor mij geen probleem. Een ander bedrijf, een andere klant betekent altijd een nieuwe uitdaging die ik graag aanga.

Mijn diensten als Legal HR Advisor- Payrollmanager

Elk bedrijf – een kmo of groot bedrijf, in gelijk welke sector – kan een beroep op mij doen voor een uitgebreid gamma van diensten.

Loonadministratie

Doordacht peoplemanagement

Begeleiding van nieuwkomers, uitstromers

Optimalisatie van de productiviteit

Operationele ondersteuning

Focus op core business

Personeelsadministratie

Coaching van werknemers, leidinggevenden

Personeelsopleidingen

Coördinatie tussen mensen en afdelingen

Efficiënt timemanagement

Projectbegeleiding

Ilse Peeters

Organisatie ontwikkeling bij BWZ Klein Brabant-VZW t’ Onzent

“Ik leerde Catherine kennen als een fijne collega met een pak kennis en ervaring die ze graag deelde. Je kon bij haar terecht met je vragen die ze steeds deskundig beantwoordde. Recht voor de raap, iemand op wie je kan bouwen/terugvallen!”

Kan C+consult u van dienst zijn?

Maak dan een afspraak om uw wensen of project te bespreken.

Anchor 1
bottom of page